Afspraak maken

Maak direct een afspraak op een dag en tijd die u het beste uitkomt!

AFSPRAAK MAKEN

Heeft uw auto een probleem? Laat dan bij Autogarage Kampen een auto diagnose uitvoeren. Zo kunnen we het probleem van uw auto opsporen en naar aanleiding daarvan een oplossing vinden. Soms gaat het iets kleins en in andere gevallen moeten er onderdelen vervangen worden.

 

Wat heeft u aan een auto diagnose?

U kunt bij Autogarage Kampen een diagnose laten uitvoeren om het probleem van uw auto te laten achterhalen. U bespaart op deze manier geld door eerst eens te laten kijken wat er daadwerkelijk met uw auto aan de hand is. Veel bedrijven vervangen al snel dure onderdelen zonder dat ze precies weten wat de oorzaak is. Daardoor kunnen kostbare onderdelen worden vervangen terwijl dat helemaal niet nodig was. Bij Autogarage Kampen hoeft u daar niet bang voor te zijn.

 

Weet u eigenlijk wat al die lampjes inhouden?

Diagnose auto Autogarage Kampen

 

Brandt er een lampje in je auto? Of heeft uw auto problemen? Kom gerust even langs bij Autogarage Kampen voor een auto diagnose of neem telefonisch contact met ons op (038-3331125). Wij helpen u graag verder! U kunt ook meteen online een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

© 2020 Autogarage Kampen - Gildestraat 27 - 8263 AH Kampen - Tel 038-3331125