Afspraak maken

Maak direct een afspraak op een dag en tijd die u het beste uitkomt!

AFSPRAAK MAKEN

Een ongelukje zit in een klein hoekje. En dat kan lakschade, krassen of zelfs deuken veroorzaken. Gelukkig kunt u bij Autogarage Kampen altijd terecht om de schade aan uw auto vakkundig te laten repareren – of dit nu een grote of een kleine schade is, een verzekeringskwestie of zelf gereden schade. Altijd met onze vriendelijke service!

 

Schadeherstel en verzekering

Bij de verzekering wordt u vaak doorverwezen naar de bij hen aangesloten bedrijven. Betekent dit dan dat u verplicht bent om daarheen te gaan ? Nee, u bent dit niet verplicht. U kunt er gewoon voor kiezen om uw schade door Autogarage Kampen laten herstellen. Of u nu komt met een zelf gereden schade die niet vergoed wordt door de verzekering, of door schade veroorzaakt door een meneer van links die niet goed heeft opgelet op het kruispunt; u kunt in beide gevallen bij ons terecht. De verzekering werkt ook met ons samen en het verzekerde bedrag zal gewoon worden uitgekeerd. 

 

Schadeherstel Kampen

Of uw schade nu groot of klein is; gedekt wordt door de verzekering of niet: Autogarage Kampen herstelt de schade aan uw (bedrijfs)auto. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw komt uit te zien! Bovendien werken wij altijd met een prijsopgaaf vooraf. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Maak nu een afspraak voor schadeherstel Kampen met vriendelijke service. Bel ons: 038-3331125 of maak een afspraak online op een dag en tijdstip naar wens!

© 2020 Autogarage Kampen - Gildestraat 27 - 8263 AH Kampen - Tel 038-3331125