Afspraak maken

Maak direct een afspraak op een dag en tijd die u het beste uitkomt!

AFSPRAAK MAKEN

Heeft u een auto gekocht in binnen- of buitenland? Autogarage Kampen verzorgt graag het transport van uw auto/ bedrijfswagen. Het is ook mogelijk om een auto door ons te laten importeren uit het buitenland. Hierbij regelt Autogarage Kampen alles van A tot Z, van het invoeren bij het RDW tot het indienen van een correcte BPM aangifte. Wilt u meer weten over hoe auto transport en import in zijn werk gaat? Neem dan gerust contact op voor meer informatie: 038-3331125.

 

Auto importeren? Wij regelen het van A tot Z

In het buitenland, met name in Duitsland, is een groot aanbod jonge gebruikte auto’s te vinden. Deze zijn bovendien vaak luxer uitgerust. Een auto importeren kan ook belastingvoordeel opleveren. Bent u geïnteresseerd in een auto uit het buitenland maar ziet u op tegen al het regelwerk? Autogarage Kampen kan al uw zorgen uit handen nemen. Om te beginnen door samen met u de auto gaan bekijken. Komen we tot een koop? Dan verzorgen wij alles wat er voor nodig is om de auto rijklaar bij u in Nederland te krijgen. U bent er zeker van dat alle aangiftes correct worden ingediend, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Bij auto transport en import van een buitenlandse auto kunt u rekenen op de ruime ervaring van Autogarage Kampen. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

 

© 2020 Autogarage Kampen - Gildestraat 27 - 8263 AH Kampen - Tel 038-3331125