Afspraak maken

Maak direct een afspraak op een dag en tijd die u het beste uitkomt!

AFSPRAAK MAKEN

Voor veilig en zuinig rijden zijn goede banden onontbeerlijk. Zorg tijdig voor een bandenwissel naar  zomer- of winterbanden en u rijdt altijd op de best mogelijke band. Uw banden gaan bovendien langer mee en dat scheelt in de portemonnee! Autogarage Kampen voert de bandenwissel Kampen uit voor elk merk auto en geeft bovendien deskundig en merkonafhankelijk advies over de beste band.

 

Bandenwissel: winterbanden 

Winterbanden alleen voor de wintersport? Dat is niet meer van deze tijd! Winterbanden bieden namelijk al voordelen bij temperaturen van beneden de 7 graden Celsius. Op zoek naar de beste autobanden voor in de winter? Als merkonafhankelijke bandenspecialist adviseren wij u graag over de juiste winterbanden voor uw auto. Daarbij denken we in eerste instantie aan uw veiligheid. Een beijzelde weg is twee keer zo glad als een besneeuwde weg, vier keer zo glad als een natte weg of een weg met een laagje gesmolten sneeuw, en acht keer zo glad als een droge weg. Maar met winterbanden heeft u beduidend meer grip en minder slip dan met zomerbanden. Daarnaast kijken we naar zaken als comfort, stabiliteit, wendbaarheid, efficiënt brandstofverbruik en grip.

 

Bandenwissel: zomerbanden

Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor temperaturen boven de 7°C. Deze banden zijn ontwikkeld om een optimale grip en levensduur te bieden bij zomerse temperaturen. Doordat het in de zomer warmer is, kan de band van een zwaardere/hardere rubbersamenstelling gemaakt worden. Door deze hardere samenstelling heeft u met een zomerband een lagere rolweerstand en dus ook een lager benzineverbruik; maar dat is nog niet alles! Zomerbanden zijn goedkoper en zullen ook langer meegaan ten opzichte van winterbanden, dat is dus goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

 

Twijfelt u of u nu al de wissel moet uitvoeren? Neem gerust even contact met ons op (tel 038-3331125) en wij geven u advies! Ook kunt u online een afspraak maken om uw bandenwissel Kampen te laten uitvoeren op het moment dat u het beste uitkomt.

© 2020 Autogarage Kampen - Gildestraat 27 - 8263 AH Kampen - Tel 038-3331125